–   Dorim sa urmam cat mai mult posibil vechiul Drum al Matasii, calea pe care Marco Polo a ajuns in Orient, scriind istorie prin acele locuri.

–   Dorim sa vedem care sunt urmele bogatiilor care au traversat secole la rand, pe cocoase de camile, calea ce lega estul de vest, civilizatii si culturi atat de diferite.

–   Dorim sa traversam parte din cea mai mare, salbatica si frumoasa regiune a planetei, Siberia.

–   Dorim sa cunoasterea taramurile din care au plecat sa faca istorie mogulii Mongoliei, sa ne simtim mici fata de imensitatea Desertului Gobi si splendoarea masivelor Pamir si Altai.

–    Dorim sa ne incercam fortele si priceperea intr-o expeditie de unii singuri, adica noi cu o masina Toyota Landcruiser.

Din toate acestea s-a nascut si numele expeditiei, “Lonely Camel Silk Road Tour”. 

–   Dorim de asemenea, sa realizam un film si un reportaj fotografic despre asezarile parcurse in Pamir, Gobi si Altai si despre cultura si viata reala a popoarelor Central Asiatice: georgieni, kazaci, rusi, uzbeci, tadjici, kargazi, mongoli nomazi si altii.

–   Nu in ultimul rand, dorim sa ne distram si sa invatam sa luam viata “mai usor”, ca e atat de scurta…sa uitam ce a fost urat pana acum si sa ne incarcam cu noi perspective si energii pozitive.

Oare ne dorim prea mult ??? Vom vedea.

Pregătire mașina
Crinu Andanut

Crinu Andanut