Suntem doi tipi cu pasiuni comune: offroad si aventura. Adica noi, Crinu Andanut si Corneliu Zamfirescu.

Daca ar fi sa va dezvaluim radacinile prieteniei si parteneriatului nostru, am spune simplu: ne-a adus impreuna si ne-a legat o idee, sau mai bine spus un vis. Am visat sa construim o masina de offroad asa cum noi nu am mai vazut in realitate, adica asa cum ne-ar fi fost utila in cele mai grele conditii de concurs in Campionatul National de Offroad. Cu care sa putem sa castigam cat mai multe trofee. In care sa nu ne simtim in pericol in nicio situatie. Si am construit-o, cu multa dedicatie si profesionalism, la “atelierele harniciei” Dojo Motorsports, alaturi de alti doi parteneri de incredere: Tuparu si Ionut.

In anii ce au urmat am facut, eu si Cornel, o frumoasa cariera sportiva impreuna, la clasa EXTREM. Ne-am incredintat deseori chiar viata unul altuia, am trecut impreuna de grele momente in accidente inevitabile, ne-am distrat impreuna la atatea chefuri cu prietenii din offroad…ce mai, am devenit intr-adevar O ECHIPA !!

Au trecut astfel cinci ani de competitii grele, frumoase si cu multe trofee, in care am legat si mai bine echipa, caci in offroad spiritul de echipa, increderea reciproca si prietenia sunt valori foarte apreciate.

Acum ducem aventura mai departe: cu experienta noastra, cu dorinta de a descoperi noi orizonturi, am trecut la alt nivel. Pentru acest proiect am construit o alta masina, o adevarata “Camila”care sa ne poarte in noua noastra aventura, in care ne vom incerca abilitatile dobandite si vom impartasi valori comune noi, descoperind lumea. Si descoperind lumea, speram ca ne vom redescoperi si pe noi insine.

Pregătire mașina
Crinu Andanut

Crinu Andanut